Retourneren

Retourneren is altijd mogelijk. Voordat een product teruggestuurd wordt, dient contact opgenomen te worden. Het retourneren van producten kan tot maximaal 30 dagen na ontvangst. 

*Contact opnemen is mogelijk via rauwnpuur@outlook.com of het contactformulier op de website.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Restituties (indien van toepassing)
Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te informeren dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de mogelijke terugbetaling. Als de terugbetaling goedgekeurd is, dan wordt je restitutie verwerkt en wordt er automatisch binnen een bepaald aantal dagen het bedrag teruggestort.
 
Verzending
Om uw product te retourneren, dient u uw product te sturen naar: Houbiersstraat 6, 6369 CC, Simpelveld, Nederland.
U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten worden niet terugbetaald.
U moet overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.